Livsstil

Första april, jobb och spökstreck

DSC_1019

 

Godmorgon godingar. Shit vad jag sovit ojämnt i natt och vaknat typ en miljard gånger. Kamphundarna har gnällt, jag har haft migrän och därav inget bloggande i går kväll. Life is good. Och i dag vaknar jag upp med värk i handlederna från helvetet och det första jag tänker är … Jag tar fan köttyxan och tar bort händerna, då löser det sig! Men nej, jag tog kamphundarna på promenad och fick sågspån över oss. Dom renoverar vid ett hus på gatan och där kastades en säck med spån .. som gick sönder… där vi gick.  Tack som fan.

Första april i dag. Jag ska jobba och vara extra vaksam… i dag kan man bli lurad på vad som helst. Galet. Och i dag är alla gravida. Verkligen alla. Spökstrecket visade sig även här när krigarn morgonstrålade, så jag har något stort att berätta för sjömannen när han kommer hem !

Annars? Vad har hänt de senaste dagarna?
Jag har haft telefonintervju med tidning, i går fick jag utkastet på intervjun för korrekturläsning och i morgon om jag inte minns fel ska den publiceras. HBTQ reportage. Kamphundarna har bråkat som fan på mig och jag fick migrän i går kväll. Jag jobbar röven av mig och lever livet. Sista hyran är även betald. Känns så bra. Och om en vecka kommer sjömannen hem och skedar. Jag är glad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tina 1 april, 2015 at 09:55

    och jag SAKNAR DIG!!!! Puss

  • Reply Dennis Widmark 1 april, 2015 at 16:51

    Intressant! Vad är det för tidning du har blivit intervjuad utav? =)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.