Livsstil

2 dagar kvar, massor av fix och en håll käften bra vecka

När tröttheten har fått ett nytt hårigt ansikte?!

Hej måndag och hej världens tröttaste totten. I dag det inte det vackraste face ni får skåda här i bild haha, men så är ju livet, man är ju inte alltid piggaste killen i hela stan. Jag har nu gått in på mina 2 sista lediga dagar och dom behövs eftersom jag ställde upp och maxade övertidstimmarna i helgen haha!  I lördags jobbade jag övertid 14:30-07:11 hem och la mig och sov 2 timmar ( grannarna borrade sönder varje vägg så jag kunde ej sova ) och sen var det övertids jobb igen 12:15-21:30.

När jag vaknade i dag så kände jag bara, men kan inte någon bara komma och hämta kamphunden, slå mig i huvudet med en stekpanna och göra allt jag behöver göra så jag kan sova vidare men självklart hände inget av det och jag kunde absolut inte somna om trots tröttheten men vi låg kvar och drog oss i sängen och sen fick jag dra upp kamphunden.  Hon har varit ute, jag har vrålat av rädsla när jag såg mig i spegeln och kaffet är fixat och jag häller i mig det haha.

I dag har jag en del saker att fixa. Eftersom jag uppenbart verkligen njutit av ledigheten fram till att jag gav med mig och tackade ja till övertid hela helgen så har jag ju inte gjort allt jag skulle ha fixat, så hej nu kommer stressens mamma och saker måste fixas inför onsdag och det ska göras i dag och i morgon:

– Jag måste raka mig.
– Jag måste köpa ett månadskort hos skånetrafiken. Jag trodde jag hade gjort det, men jag slutförde inte köpet haha. IDIOT!
– Jag måste köra till Lund för att få mitt ID kort aktiverat så jag kommer in i byggnaden.
– Jag måste handla snus.
– Fixa middag och matlåda till min första dag på onsdag.
– Kolla igenom bibeln med papper som jag fick hem så jag inte har missat något inför första dagen på onsdag.
– Slänga sopor, vika tvätten jag körde i gång i lördags innan jobbet, dammsuga, kamphundens klor ska klippas.
– Blommor ska planteras om, vattnas och få kärlek.
– Jag ska peela ansiktet och ge huden en återfuktande boost, för det behöver den haha.

Jag har säkert glömt en miljard saker. Men detta är något som måste göras. Vissa saker är mer prioriterade än andra, men ja jag har fullt upp som vanligt.  Det var så kul att se kollegorna efter 11 dagars ledighet och nu har veckan som gör mig pirrig, nervös och så jävla lycklig kommit.  Tänk er att jag gör denna resan och att på onsdag samma dag som jag börjar mitt nya jobb så får jag även hem sjömannen. Jag kanske borde köpa mig en trisslott och se om turen är på min sida på riktigt?! Det blir en håll-käften -bra vecka alltså!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.