Livsstil

Fredag, ledig helg och regn

dsc_3091

Godmorgon goding! Veckans mest efterlängtade dag är kommen och regnet det vräker ner så morgonpromenaden med kamphundarna gick snabbt. Det var ut på gräsmattan, göra sina behov och sen var det några som ville in igen haha! Jag har fixat varsin latte till mig och sjömannen och nu sitter vi med varsin dator och sjömannen kollar självklart båtar som vanligt haha!

I går var vi på event på Emporia, Søstrene Grene hade bjudit in utvalda personer för förhandstitt och shopping av nya butiken som öppnar i dag. Det var mingel, shopping , bubbel och plockmat. Dessutom 20% på det man handlade, så det blev denna marmorbricka ovan samt lite favorit godis!

I dag vi hem till ett par vänner vid 12 tiden tror jag, dom har porslin som dom inte ska ha kvar och vi ska se om det är något som vi är intresserad av , jag ska placera ut blommorna från i går, gå igenom goodiebag och ja, sen får vi helt enkelt se vad denna fredag bjuder på. Jag hann bara slå upp mina ögon så kom tanke – vad blir det för mat? Och ja, jag har svin ont i högersida av halsen och högra örat fortfarande och jag kanske borde kolla upp detta snart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.