Event & Bloggmiddagar

SOLUTION by Victus

I tisdagkväll bjöd Walles & Glantz in mig och några andra bloggare på Pressevent hos Victus som lanserade sin nya hudvårdserie, Solution by Victus.  Det bjöds på tilltugg i form av snittar, vin, aloevera från NIJE och så sponsrade nya märket Dragon Blood med drinkar. Oturligt nog körde jag kvällen till ära då jag hade ett nattpass direkt efter presseventet till ära. Nästa gång ska jag fasiken vara ledig och kan njuta av drycken med.  På plats på eventet var det även en magiker som stod för underhållningen och självklart dök denna kvinna mig. Jag är skeptiskt till sånt där, men denna kvinna var fantastisk och jag blir lite smått tokig av allt konstigt dom gör haha!

DSC_5596 DSC_5597 DSC_5601 DSC_5606 DSC_5608 DSC_5610

 

Vi fick en fantastisk genomgång av produktserien.  Det finns en produkt av varje förutom 4:a olika serum,e olika heter Keep it moist, Keep it calm, Renew yourself och Stay away.  Vi fick en ingående presentation av varje produkt, klämma , känna och testa. Jag kände direkt att några av produkterna måste jag bara ha, de doftade inget speciellt då det inte är någon parfym tillsatt utan de C-vitaminer som finns i avger en lätt och fräsch doft.

Det är en enkel uppsättning av produkter vilket gör att det är enkelt för varje person att hitta den produkt som verkligen passar en. Något jag uppskattade och tyckte var riktigt kul och intressant att höra var att Victus kemist Liliane var på plats och berättade ingående hur produkterna görs. Något som jag oxå inte visste var att solskyddsfaktorn ska användas innan man tar på dagkrämen samt att man inte är skyddad hela dagen bara för att man smörjer in sig med solskyddsfaktor på morgonen, utan man ska smörja ofta under dagen.

DSC_5626 Goodiebag

Vi alla fick med oss en liten men naggande god goodiebag. Ett litet kit med bland annat serumet Keep it moist, rengöringen Wash it off samt 24-timmarskrämen Still Young. Krämen Still Young kände jag direkt när vi satt och fick genomgång att – I need it, pronto haha!

SOLUTION by Victus kommer inte att finns ute i dagligvaruhus utan kommer endast säljas på salonger och har ett humant pris. Priserna kommer jag inte ihåg i huvudet, men för de som är intresserad kan jag ta reda på priserna och vilka salonger denna fantastiska serie kommer finns i här i Malmö.

Självklart var den fantastiskt trevlige fotografen Simon på plats och här nedan är 2 foton som han tog där jag fastnade, bland annat ett där magikern kör sitt och får både mig och Emelie att bli tokiga haha!

1440661478-7134

1440661644-7134

Tusen tack till Victus för ett fantastiskt trevligt event, god dricka och härlig stämning. Den fantastiska goodiebagen och tusen tack till EM Event och Walles & Glantz PR-event för indbjudan. Höstens första event började grymt. Ser fram emot nästa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.