Stuglivet

Kåt hund, lösa skott och det känns som det är mycket nu

När det känns mycket.

Här är jag och jag står fortfarande upp. Det är en intensiv vecka med jobb och det är fullt ös på jobbet och jag jobbar min 5:e kväll i rad ikväll och dag 7 av dag 8 i rad. Jag har inte riktigt haft orken att uppdatera och lägga tid på mina sociala medier dessa dagarna och sen så har det varit lite mycket just nu med .. allt. I går innan jobbet så hade jag besiktningstid av Mr Grey och jag var så jävla nervös. Ni vet ju att vårat liv rasar, eller våra liv är fortfarande helt intakta men saker om kring oss rasar  och ruinerar oss på en jävla massa pengar. Så jag var så jävla nojig över att Mr grey oxå skulle ha massa anmärkningar så jag skulle bli helt jävla bankrutt – Men han briljerar och vi behövde inte lämna in honom på Arons bilskrot. Prisa gud haha!

Vi går och stampar här hemma. Vi väntar på att vattenhelvete ska köras i gång här i stugan. Vi hörde lite små snack i gångarna av att vattnet troligen sätts i gång till helgen, men just nu verkar det som att dom har haft problem med en hel del kranar som läcker och vattentrycket är för hårt, det ligger på 7 Bar och dom behöver få ner det till 4:a bar. Vi fick dessutom besked att vi har 2 år på oss att koppla in oss på det kommunala avloppet och vattnet och när dom gick ut med information om att D och E området skulle få vatten senast sista Maj så var vi inställda på att det är vatten till bevattning och in till stugan som tidigare år, men just nu ser det ut som att det bara bli bevattnnigsvatten och att man får koppla in sig på det kommunala vattnet direkt för att få vatten in till kranar, dusch och toa. Jag känner bara skjut mig och giv mig styrka. Men det är bara hörsägen så jag ska inte känna att det inte är lönt att leva och bli bitter i onödan. Men det känns som det är lite mycket just nu .. haha!

Kamphunden är inne i höglöp och henne vill jag nästa lägga ut på auktion på tradera. Kåt jävla honhund, som slickar fuffie hela jävla dygnen auktioneras bort mot högstbjudande. Alternativ lågtbud och ett gäng flaskor fin champange! Visst , hon är det bästa som finns i pälsväg, men satan vad vidrigt det är när hon smaskar fuffie hela dagarna och jag blir tokig. I dag på morgonen kom hennes 3 pojkvänner förbi och slamp-Chanel visade glatt upp den mega-fiffie och lyfte på svansen och lät de både jucka och slicka henne?  Pågarnas pappa vrålade och vi vrålade – men hej sa pågarnas pappa. Det blir bara lösa skott men de 4:a små kåtbockarna tog ut helgen i förskott och hade lite torsdagsmys.  Jag förstår inte riktigt mig på hennes beteende. När hon var yngre ville vi försöka ta valpar på henne men då jävlar var det bara fuffie som var intressant för henne och kom en hanhund i närheten så visade hon upp sig, triggade dom och sen pryglade hon skiten ur dom så det blev inga valpar. Men nu, när hon är mer än väl över pensionsålder och har blivit en gammal kärring, då jävlar ska här liggas tror hon och vi vrålar i panik … förhelvete din gris!

Nu  dricka upp latte nr 2, fräscha till mig och ladda upp för ännu en kväll med mina underbara kollegor. Det är jag, silverräven och Vulvis ikväll! En kväll och ett dagspass kvar sen håller jag fan helg. It´s a hallefuckinglullejahmoment. Sen kolla nordic wellnes hemsida och se om dom uppdaterat något om sommarkort hos dom, jag saknar gymmet och tycker det blir jävligt kostsamt att köra igenom hela jävla stan för att ta mig till gymmet när vi bor i stugan, så vill ha sommarkort på något närmare gym, men de är oerhört tröga med det i år verkar det som.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.