Camping livet

Fantastiskt bröllop, oturen fortsätter och campande bögar

Nikon D610 | Nikon 85mm 1.8 

Turen fortsätter att vara frånvarande.

Ja ni läste ju mitt inlägg i går om hur jävligt min dag startade innan bröllopet som jag skulle fotografera och som jag fotograferade i går. Jag kom fram till rätt kyrka och 1.5 timme tidigare än vad bröllopet började. Jag var osäker på om det var rätt kyrka jag var vid så, eftersom det var folk inne i kyrkan gick jag fram, gick in i kyrkan och frågade – Är detta vallösa kyrka och får till svar att det  stämmer, jag blir så glad och utbrister i kyrkan – Satan vad bra.  Där och då ville jag bara sjunka igenom jorden och det är samma sak varje gång, jag kan inte bete mig i en kyrka och jag lyckas alltid svära eller säga något olämpligt. Varje gång.

Oturen förföljde mig ända in i kyrkan. Jag skulle testaskjuta lite där inne och tror ni inte på fan att kamera helvetet hänger sig? Jag kände tårarna bränna och tänkte, dör jag nu så är jag ju i alla fall på rätt ställe så dom kan lika gärna slå 2 flugor i en smäll, en begravning och ett bröllop.  Men kameran fungerade klockrent efter att jag tagit ut batteriet och starta om den .. Tack gode gud och fotograferingen gick asabra, brudparet var supervackra och bilderna blev fierce.  Men när jag väl ska köra hem inser jag att jag har tappat bort mitt linslock till mitt 70-200 mm , varför inte liksom? Förs ett nytt objektiv, jag tappar linslocket och måste köpa ett nytt och klockan fungerar inte.  Dessutom insåg jag när jag testade det nya objektivet på scandinavianphoto så inser jag även att kamera huset inte är som det ska. I butik fokuserade kameran och objektivet perfekt men hemma på mitt hus så får man kämpa en stund innan fokuset sitter. Livet går alltså helt perfekt just nu haha!

I går kväll skulle jag egentligen ha jobbat ett extra nattpass , men jag fick besked om att patienten var flyttad och att jag fick jobba natten eftersom jag blivit erbjuden den, men jag valde att tacka nej och vara ledig när jag inte behövdes, så efter fotograferingen hängde jag med syrran, Mattias och syrrans kompis Robin som var nere i helgen på besök ut till lilla torg och käka och dricka lite gott innan jag traskade hem och la mig, eller jag sprang ut och in med kamphunden som var kass i magen. Allt på samma gång, så vid 02.30 i natt var hon färdig skiten så vi kunde sova.

Trötta som fan packar vi ihop och kör ner till husvagnen på förmiddagen.  Jag är helt säker på att jag fick med mig allt , men väl på plats så inser jag att jag glömt både mina badbyxor, grönsakerna i kylen, ingen frukost och tv-kortet. Heja mig?!  Som tur var hade sjömannen lämnat kvar shorts här som jag kunde använda och sola och bada i , blev inget bad  och mat kunde jag ju köpa på citygross, men tv blir det inget. Så ja, oturen har förföljt mig även i dag .. Men hej, något positivt är ju att jag i dag lyckades starta om min apple watch så den fungerar perfekt igen och jag har fått legat ute i solen hela dagen och bara slappat, förutom att jag har klippt gräset, vattnat blommorna och små fixat här vid vagnen.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.