Camping livet

Trädgårdsfix

Trädgårds fix hos dom campandebögarna.

Måndag och en helt ny vecka är kommen.  Solen är framme och så förvinner den bakom molnen så vi solar lite då och då. Vi har varit iväg och köpt nya solstolar och letat lite solcellslampor till trädgården här i husvagnen men vi hittade inget som vi tänkt oss, så när vi kör till Malmö i morgon så ska vi kolla där om vi kan hitta något som faller oss i  smaken.

Vi har lekt trädgårdsarbetare i dag. Ni ser allt skit som ligger här ovan på bilden? Bakom vårat höga staket som oxå syns i bakgrunden på bilden , där har allt mög växt igenom från buskarna som står bakom, så i dag tog vi tag i saken och klippte bort allt skit så det ser snyggare ut. Nu ska vi bara hitta nya snygga solcellslampor och så ska vi fixa till hörnan där stora grillen står.  Men det var inget trevligt jobb att klippa borta alla grenar och kvistar, för fy satan vad äckliga larver det var i den busken. Och inte bara en utan ett helt jävla land.

Så nu när solen är bakom moln tittar jag in lite snabbt och talar om vad vi har för oss. Bara molnen försvinner sätter jag ner gumpalallan i stolstolen igen och försöker bättra på färgen och suga i mig så mycket D-vitamin man kan. Man får ta vara på de tillfällen man år.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.