Stuglivet

Fixande, väldigt mycket soffa och en slappar kväll

Väldigt mycket soffor.

Vi vaknade innan klockan ringde i dag och som sagt, det primitiva livet är lite komplicerat. Det är fan inte helt lätt att leva utan rinnande vatten men nog fan ska vi fortsätta sova i stugan. Första natten sov vi som små barn, helt magiskt. Och i dag har vi haft fullt upp som alla andra lediga dagar. Vi hämtade ut den mindre lastbilen på Okq8 och sen begav vi oss ner till Trelleborg och fixade med platsen. Rensade och körde och slängde.

I bilen påväg hem till Malmö igen så tittar jag på sjömannen och säger att jag börjar bli irriterad på att alla soffor vi kollar och mailar på via blocket och alla sidor redan är sålda. Så när vi tömt lastbilen så kör vi ut till XXLLutz och kollar in om dom har något fantastiskt erbjudande på soffor. Självklart hittade vi en soffa som vi var intresserad av och i en bra prisklass. Den såg mindre ut i butiken så vi slog till på en 3-sits, vi köpte 2.  Stressade tillbaka till stugan och så dumpade vi av grillen och sofforna ute under uteplatsen. Vi lämnade lastbilen och sen drog vi till rusta och köpte filtar, en matta och lite kuddar till sofforna.  Väl hemma så börjar vi packa upp sofforna och får in dom i stugan och nu inser vi att sofforna verkligen såg mindre ut i varuhuset och att vi numera har väldigt mycket soffa i stugan haha. Det blev till att planera om möbleringen, vi gillar de retro sofforna och tänker att det blir fan inte som vi tänkte från början och möjligheten att köra tillbaka dom kunde vi inte och ville inte.  Men nu har vi sittplats och vi kan hänga och mysa både ensam och med vänner och det kommer bli perfekt. Ni ser en del av soffan, ny filt och ny kudde på bilden ovan.

Vi behöver nu bara hitta ett snyggt soffbord som vi båda gillar och lite annat smått och gott i inredningsväg. Det behövs lite gardiner, något avslastningsbord och självklart kommer det bli växter.  Vi bestämde oss i dag att eftersom jag jobbar kvällpass i morgon så tar vi en natt till i stugan och i skrivandes stund håller sjömannen på laga den första varma måltiden här ute och sen blir det bara mys resten av kvällen.  Kamphunden ligger här bredvid i soffan och hon hänger gärna i sin transportbur, det är ovant för henne med stugan och hon känner sig inte riktigt hemma ännu.

Det blir mycket inlägg om stuglivet nu och inredning. Men jag hoppas ni uppskattar det lika mycket som jag uppskattar att dela med mig av vårat lilla projekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ewa 2 april, 2019 at 20:02

  MYYYYYYYYYYYS!!!
  Gud så jag längtar efter att få se allt där inne…
  MEN vadå inget vatten??
  Toalett??

  Puss på er

 • Reply Matilda 3 april, 2019 at 19:25

  Riktigt roligt att följa stuglivet!

  • Reply tommytott 7 april, 2019 at 09:27

   Härligt att höra. Då fortsätter jag med uppdateringen om stuglivet.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.