Stuglivet

Tack till mig själv, stughäng och inredningstarmen drar

När inredningstarmen drar.

Torsdag och jag måste börja detta inlägg men att säga ett stort jävla tack till mig själv. Varför kanske många undrar? Jo för att jag är otroligt tacksam över att jag äntligen lyssnat på min kropp. Hade det varit för 1-2 år sedan så hade jag kört på och inte stannat hemma, men nu stannade jag hemma  med inflammation på balansnerven och jag vaknade upp i dag med bara lite lite yrsel, så det går åt rätt håll.

Vi packade i eftermiddag ihop och drog till stugan. Vi båda kände att stugtarmen hägrade och så fick det bli. Senast vi var här ute och skulle stanna så la ju våran spis av och nu i veckan så har vi när jag ändå varit hemma, tillsammans har vi hjälpts åt att scanna marketplace på Facebook efter en bättre begagnas spis. Sjömannen hittar en , vi överlägger, kollar kontot och vips så är den våran haha. Den är nu monterad, installerad och jag har ikväll invigt den med att laga ugnsrostade blomkål, tunnskivad benfri kotlett och bea-sås. Smaklökarna älskade.

Det blir en lugn kväll här i soffan. Det börjar bli riktigt varmt här i stugan, vi har just nu 37 tända ljus och musiken strålar från tv. Vi har musiken på youtube och vi bara är. Just nu har jag en inredningstarm som drar enormt mycket och det känns som att när våren närmar sig så drar inredningstarmen. Vi har ju 2 hem som inreds, både lägenheten och i stugan och jag vill ändra om lite på båda ställena och får börja smått, det väntas hem lite saker till lägenheten, lite inredningsdetaljer föra att fräscha upp… samt lite till växterna haha. Jag är helt inne på att jag vill byta ut köksbord både i lägenheten och i stugan. Samt att ja nu vill vi ju ändra om lite mer i köksinredningen här i stugan med, för att fräscha upp. Vi har länge velat riva hela köket och bygga nytt, men vi börjar landa mer och mer i att varför ska vi riva ett fullt fungerande kök bara för sakens skull? Nej, köket duger ett par år till troligen .. så vi  vill nog bara fräscha upp lite, byta ute lite. Kanske inte lika ekonomiskt i längden, men just nu känns det som något som vi vill haha.

Så nu .. bara vara, vila, andas och återhämta mig ännu mer.  Jag saknar jobbet och en del av mig  ( arbetsnarkomanen ) känner skam för att jag varit hemma, men jag vet inners inne att jag gjorde rätt, för hade jag inte stannat hemma hade garanterat återhämtningstiden .. dubblats.

Hur har ni det?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.