Livsstil

Flossa, Shopping och islatte på taket

Flossa, shopping och Islatte.

Hela förmiddagen har gått åt att öva att flossa. Jag har övat och övat så jag blev helt svettig haha. Ni kan se en video på min instagram (@tommytott ) om ni är sugna på att se mig flossa .. skit sakta. Vafan, man kan ju inte köra fullt ös när man just lärt sig och fått till snitsen .. Jag övar så fort jag får chansen haha!

Vid 13 drog jag till Triangeln för att ta igen lite tid med underbara Annica, det blev buffé och massa skit snack och efter det gick vi runt och kollade lite i butiker och jag testade typ 5-6 olika par skor, men kunde inte bestämma mig så det blev inget köp. Kollade på Jeans både till mig och sjömannen men blev inget köp, men jag ångrade mig lite så när jag kom hem och hade rastat kamphunden så funderade jag på att dra till Emporia och kolla , så efter lite smsande med syrran så hämtade jag henne och vi drog iväg för lite syskontid och shopping.  En jävla tur att jag drog till Emporia istället för tillbaka till Triangeln, eller det beror på hur man ser det, för fattig blev jag efter dagens shopping och bara efter 45 min kollade syrran på mig och sa – Jag fattar inte, du har svart bälte i detta med shopping.

Vi köpte varsin islatte och gick upp på taket på Emporia , fotade och bara satt i solen en stund och snackade skit. Innan vi gick ner, kollade lite mer butiker och sen drog vi vidare så jag skulle hinna till tropikhuset och handla hundmat, för det glömde jag bort efter triangeln. Men dagens shopping blev :
– 3 par Lee Jeans, 2 till sjömannen och ett par till mig.
– 3 t-shirts och 6 par strumpor på Zara.
– 4:a rör med kaffekapslar från nespresso.
– 4:a rullar färskfoder på tropikhuset till kamphunden
Och sen ett stopp på Willys för att handla hem lite sallad. Ska fixa lite matlådor till helgens arbete.

Nu blir det bara slappa och mysa med kamphunden tillsammans med ett stort glas vatten innan jag fixar matlådor och så ska jag besluta mig för om jag ska dra ner till husvagnen och vara där i helgen eller om jag blir i Malmö. Jag vet inte hur jag ska göra, men oavsett vad så måste jag fixa hundvakt denna helg. Det hade ju varit superskönt att slippa pendlingen och låta kamphunden springa fritt vid vagnen .. Jag får helt enkelt se hur jag gör.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.