Livsstil

Veckans enda lediga dag

1 ledig dag.

Hej torsdag och hej fina ni. Torsdag och jag har min enda lediga dag denna veckan, så denna veckan är väldigt intensiv. I går kväll körde jag och kamphunden hem till Malmö då jag kände att jag behövde lite stadsluft och få känna lite av stadens puls som jag saknat.  Min enda lediga dag och klockan fick ställas då jag lovat syrran att jag skulle hämta henne för att köra henne på en lägenhetsvisning och tror ni inte på fan att jag vaknar 05:50 och har varit vaken sedan dess? Det är magiskt detta med att jag inte kan sova när jag väl är ledig.  Och ja , det är strålande sol och jag har byxor på mig , för vet ni vad? Stjärtisen glömde fan båda jeans shortsen i husvagnen. Det är fan otroligt vad jag glömmer att ta med saker och ting och det är ett under att jag ens vet om jag har röven fram eller bak haha.

Vad händer mer under min lediga dag? Jag ska möta upp Annica för en lunch på Triangeln vid 13 tiden, sen måste jag ge mig iväg till tropikhuset för att handla hundmat till kamphunden, jag har börjat redigera helgens foton från bröllopsfotograferingen, jag har bokat tvättstugan till måndag då jag är ledig nästa gång och så måste jag ta hand om hemmet, vattna blommorna och små pilla lite så ja .. en ledig dag och ändå har jag fullt upp. Jag hade gärna dragit till stranden, men saker måste ju fixas när man är ledig så i dag blir det inget stekande i solen.

Så ja .. dagen är planerad och jag behöver inte fundera på vad jag ska hitta på. Jag funderar lite på om jag kanske skulle köra ner till husvagnen i morgon igen då jag går på min jobb helg och jobbar kvällar fredag, lördag och söndag och i fall jag sover i husvagnen så slipper jag ju pendlingen, vilket hade varit skönt.  Så ja jag får helt enkelt se hur jag gör.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.