Livsstil

Födelsedag, äggning och gråt

Hej på er godingar.  Hur har ni det? Jag är så fruktansvärt trött och har hela morgonen torkat tårarna för att jag har så ont i min kropp. Det börjar kännas att jag inte varit rädd om kroppen och värken är fruktansvärd, men nu är det bara ett par dagar kvar att jobba innan jag går på en veckas välbehövlig semester och ja, det ska verkligen vara semester. Inget planerat alls, bara jag, sjömannen och Chanel.

I går var det födelsedag och firande på kvällen. Jag hade lovat kollegorna att ta med tårta till jobbet vilket jag gjorde. Dagen bjöd på skratt, god tårta , presenter och äggning. Tydligen är det där med äggning en tradition i skolan, att man ska ägga och mjöla någon när dom fyller år. Vad hände här?  Jag skrattade så tårarna rann och funderar på vad jag ska göra i hämnd. På kvällen blev det 25 års fest hos syrran där delar av familjen överraskade med att komma ner.

Så nu ska jag slappa och mysa med Chanel innan jag tar en extra värktablett och ger mig iväg till jobbet. Dessutom måste jag börja kolla på nya brillor, för mina har fått sig en spricka på ena sidan i bågen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 16 juli, 2017 at 23:29

    Grattis lite efteråt 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.