Livsstil

Första advent , matförgiftning och bloggläsare

DSC_7177

Oh my lord, vilken helg. Denna helgen blev ju inte alls som planerat och den har bjudit på både bubbel och matförgiftning och inställda planer. Fredag spelade vi spel och drack bubbel hos sjömannens familj, lördag natt vaknar jag upp med fruktansvärda magsmärtorna var ett faktum, aldrig har jag och herr ulrik varit så bra vänner.

Vi skulle åkt över till Köpenhamn med vänner och gått på Den blå planeten, men sjömannen tog med sin ena systerdotter och möte upp våra vänner och åkte över medan jag låg hemma och tyckte oerhört synd om mig själv. Vid 13 tiden började jag må bättre och värken avtog och nu mår jag bättre!

I dag är det första advent och vi ska till Trelleborg och kolla hur det ser ut på våran camping plats. Jag ska träffa Anna, som vann i tävlingen av Maja lyktorna, lämna över vinsten och ta en fika.  Sjömannen och systerdotter Lizette får hänga med!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Moster 30 november, 2015 at 03:24

  Va, har ni egen plats i Trelleborg, och inget har ni sagt. . Dumunge

  • Reply tommytott 30 november, 2015 at 15:54

   Yes we have! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.