Krönika/åsikter/ tankar

När livet ställer till det

|  I betalt samarbete med lånutaninkomst.nu

Ibland ger livet oss en rejäl jävla käftsmäll, ursäkta språket men ibland ställs man inför dilemman och olika saker. Och det är ju absolut ingen som har missat denna pandemi som vi och hela världen är utsatt för och hur mycket skada har inte denna pandemi orsakat, både oss i Sverige, andra länder och företagare och till och med dig som individ och person?

Hur många är det inte som har blivit av med sina jobb?
Hur många företag är det inte som har behövt säga upp personer som jobbat länge hos dom? Mot sin vilja, men för att pandemin ställer till det och företaget inte har något val , för att själv inte gå under och därmed är det fler som blir av med sina jobb?

Jag har vänner som har blivit drabbade av detta , där dom blivit varslade pga att arbetsgivaren inte har kunna ha dom kvar, arbetsuppgifterna täcker inte behovet av de antal anställda som de har och många söker nya arbeten , men det anställs inte som förr för att det inte finns tillräckligt med uppgifter. Men som tur är börjar det vända, vi har fortsatt en pandemi och restriktioner att värna om, och värna om varandra.

En vän till mig såg detta som en chans, efter att hon levt på sina besparingar , gått på arbetsintervju så berättade hon för mig att hon tagit ett Lånutaninkomst.nu för att förverkliga sin dröm att starta sitt eget företag, det hon så länge drömt om. Jag var först tveksam, men hon ansökte om bidrag för nystartat företag men kände att hon fortfarande hade ekonomin för att kunna göra detta. Detta är alltså en kvinna som är emot lån , men kände att nu har hon gått på så många intervjuer som hon varit lämpad för jobbet, men inte fått. Och pengar måste hon få in , så hon tog chansen att startade sitt företag som fotograf och som i dag går riktigt bra och hon kan börja leva igen .. nästan betalat av hela lånet och är oerhört glad att hon räknade och kände att får jag så här många uppdrag i veckan, så får jag in pengar så kan jag betala av lånet och drömmen är uppfylld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.