Stuglivet

Fredagsfeeling på tisdag

2 dagars ledighet.

Fredag, nej tisdag men det är fredagsfeeling på en tisdag för mig. Jag har nu gjort mina 2 arbetspass och eftersom jag hoppade in extra i helgen så känns det i dag som om det skulle vara fredag, men hej .. det är det inte. Jag var så slut i huvudet efter jobbet i dag så det blev att packa lätt och så drog jag och kamphunden ut till stugan för att chilla och mysa.

Så här såg det ut för en stund sen, vi har varit ute på promenad och just när vi kommit in så öppnar sig himlen, det blixtrade till och åskan kom på besök, regnet det öser ner och ja det är verkligen stormvindar ute. Jag tände ljus och hade tänkt att vi skulle ligga under filten och kolla på Idol i soffan, men eftersom boxer kortet uppenbart inte vill fungera i vardagsrummet här i stugan så testade jag att starta tv´n i sovrummet och här inne fungerar det, så jag borstade tänderna och nu ligger vi här i sängen. Sån fail.

Så istället för att sitta uppe en stund med tända ljus och mys med kamphunden så gungar jag ögonen och har gjort mig klar för natten. Det blir bra med en tidig kväll trots allt och jag ser så mycket fram emot att sova och 2 dagars ledighet, för nu blir det verkligen 2 dagars ledighet, ingen mer övertid denna månaden och sen fredag är det utbildning för mig och min tvilling. Det ser jag oxå fram emot.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.