Stuglivet

Sista Juli

Sista Juli.

Sista Juli och i dag känns det som höst. En av de få semesterdagar som jag faktiskt bär jeans och långärmad tröja, de flesta semesterdagar har varit bar överkropp och shorts, men i dag kände jag att nej fan hösten kom jävligt snabbt på besök så i dag åker jeansen på haha. Jag hoppas att värmen hinner komma någon dag till innan jobbet börjar och att det fortsätter vara varmt i alla fall ett par månader till. Jag är försiktigt optimistisk.

Vi har varit en runda till stan i dag, varit på netonnet och sen har vi hängt här i stugan. Jag har ringt och skällt på bring och fråga vad dom håller på med då jag väntar på leverans från dom. Jag kan se att varorna har kommit till Malmö 03.04 i natt och sen dess kan jag inte se mer, så när jag ringde och snackade så harklar tjejen sig och säger, jag ska kolla med Malmö kontoret om dom glömt scanna varorna där nere. Jag orkar inte, jag hoppas vi varorna innan helgen.

Annars har vi cyklat en runda, varit iväg och tagit lite foton och så har vi hängt här i stugan eftersom det har regnat en del i dag. Nu sitter vi bara och slappar här i stugan, jag laddar mobilen och sen ikväll ska vi iväg på bilbingo i Svedala, japp, ni hörde rätt. Vi ska förhoppningsvis dra in storvinsten haha.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.