Livsstil

När vardagen och rutiner ska in igen

Semestern 2019, you did me good.

Tack för oss sommaren 2019, nej jag menar semestern 2019. För för oss är sommaren inte över ännu utan nu är semestern slut och sjömannen är på hotell i Danmark och ska mönstra på i morgon och jag hade min första jobb dag efter 3 veckors ledighet i dag. Det var med blandade känslor, som alltid men när jag kom till jobbet och mötes av dom bästa kollegorna med kramar och sen trillade massa härliga kollegor in för kvällspass med kramar, så det kändes faktiskt bra att komma tillbaka till jobbet. Det var dock ingen glad Totten som cyklade hemifrån i dag, efter att ha haft sjömannen hemma så länge så kändes det extra att han drog på jobb, men denna gång är han bara ute 6 dagar, så de går förhoppningsvis snabbt.

Vi har haft ännu en sommar med fantastisk semester. Vi hade ett stort prov då sjömannen och jag skulle hänga i hop med sjömannen hemma i 4:a veckor och 3 av dessa skulle jag vara ledig tillsammans med honom och det har varit några av de bästa veckorna på länge, vi har verkligen haft semester och att vi fick spendera så pass många lediga veckor tillsammans i stugan var magiskt.  Dock känner jag att vi inte riktigt hunnit med allt vi velat under semestern och man hinner inte träffa alla.

Men nu är det tillbaka till vardagen och rutiner igen. Jag har lovat mig själv att ta tag i träningen för kroppens skull och för att jag innan jag gick på semester kände att fibromyalgi-monstret började visa sig , men jag motade honom i grinden med promenader och rörelse på semestern, så nu jävlar ska gymmet och jag bli kompisar och i alla fall försöka få in 2-3 pass i veckan, inte för att det ska bli en förändring utan dess like på min kropp utan för att mota värken.

Jag ville mest flika in att jag lever, semestern är slut och de sista semesterdagarna tog jag “ledigt” från bloggen och tog tillvara på dagarna med sjömannen och kamphunden. Nu ska det struktureras upp och jag ska försöka planera in att hålla bloggen uppdaterad även nu när jag är tillbaka på jobbet. Denna vecka kör jag jobb måndag-fredag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 7 augusti, 2019 at 15:26

  Vilket fint kort på er.

  • Reply tommytott 8 augusti, 2019 at 11:12

   Tack så mycket 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.