Livsstil

Första Maj

DSC_1429Första Maj. Hur har ni det ? Jag har det bättre i dag, handlederna är rätt ömma men det ska väl “normalisera” sig under dagen hoppas jag. 05 vaknar jag av att jag är superkissig och att det sitter en liten kamphund vid namn gizmo och gnäller vid mitt huvud, han tyckte det var morgon. Men när jag kom från toaletten låg han och sov igen, så jag smög ner i sängen och där låg vi till 9.30. Sovmorgon. I needed it. 

De sedvanlig rutinerna är klara. Prada medicin, utfodra mexikansk kamphundsmaffia, rasta kamphundar, dusch och en en latte. Och blogga. Röd dag i dag. Jag funderar lite på vad jag ska hitta på i dag. Syrran och Mattias jobbar så det är jag och kamphundarna hemma i dag. 14 ska jag gå och möta syrran på jobbet, solen skiner så det kanske blir lite outfitsbilder nere vid havet eller på någon snygg plats. Ni ser ju lite vad jag bär upp i dag.

Annars kommer det upp inlägg från förra bröllopsfotograferingen, det måste upp i dag för i morgon är det tid igen att damma av kameran ordentligt, ladda batteriet och ge mig iväg och få äran att vara bröllopsfotograf. Jag älskar det och känner mig hedrad. 

DSC_1432Kamphundsmaffian i soffan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 1 maj, 2015 at 11:50

  Vilken söt liten maffia! Lycka till med fotograferingen imorgon!

  • Reply tommytott 1 maj, 2015 at 11:53

   Visst är dom!
   Tack så mycket! 🙂
   Ha en fin dag!

 • Reply Anki Viktorsson 1 maj, 2015 at 12:55

  Wow så söta dom e.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.