Livsstil

Helgens sista pass, kamphunden kommer hem och svindyr salva

Söndag förmiddag.

Som vanligt kan jag inte sova. Jag förstår inte detta att när man har chans att kunna sova lite längre så kan man inte det.  Men hej, jag får ut en hel del av dagarna och i dag är det dessutom varmt och skönt ute, igen och vi ska absolute inte klaga och jag har sista kvällspasset ikväll och sen är denna helgen fixad och 2 dagars ledighet väntar – its a hallefuckinglullejahmoment.

Dessutom när jag kommer hem ikväll så kommer jag mötas av en glad och galen kamphund. Hon kommer äntligen hem ikväll och  visst är det skönt den första natten hon inte är hemma men sen är det fan skönt att ha henne hemma igen. Men jag är oerhört glad att jag har de bästa vännerna som gärna tar henne när sjömannen är till sjöss och jag jobbar kvällshelgen. Bästa ni, tack!

I förrgår började det sticka lite i läppen och jag misstänkte att det var för att jag rakat mig, men i går när jag sitter i bilen påväg till jobbet så sticker det fortfarande och jag börjar skymta små blåsor. Dra åt helvete, munsår eller förkylningsblåsor. Det är andra gången i mitt liv jag får detta och ja hatar det. Så igår på jobbet googlade jag nattöppet apotek och det fanns ett öppet, så efter att jag lämnat kollegorna så körde jag till apoteket , sprang in och frågade – den mest effektiva salvan som helst tar bort munsår helst i går vill jag ha. Kosta vad den kosta vill, sjömannen kommer hem på onsdag och då ska här bytas kroppsvätskor så dom ska vara borta då! Dom skrattade och sa, det finns ingen sådan men denna är bra. Jag tog den och betalade 139 kr för en liten jävla tub?! Det kostar verkligen att ligga på topp och jag hoppas den hjälper och att blåsorna försvinner illa kvickt.

Musiken strömmar ur högtalarna, jag dricker en Nocco , den sista i kylen så nu börjar jag snart gråta  .. Nocco, skicka mig ett flak, eller du som läser får gärna skicka ett flak Carnival .. och ett flak Carribean… och har varit ut och bokat om tvättiden från måndag morgon till tisdag morgon i stället. I morgon ska det tydligen vara 24 grader ute, så denna tbk ska ställa larmet på 8 och förhoppningsvis kunna vara på stranden redan vid 10 tiden – här ska fan inte tvättas något, jag får vända på boxershortsen ut och in eller gå med gumpen bar, här ska solas.  Så sorry syrran , ryck dig i rövskägget och kamma dig, du får fan ingen sovmorgon i morgon utan du får sova på stranden. Capich?!

Nu fortsätta sjunga falskt för grannarna, dricka min nocco innan jag hoppar in i bilen och hämtar kollegan som köper med sig sushi ( vegetarisk till mig ) som vi ska fira ikväll med att vi klarat av ännu en helg på fortet.  Heja oss!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.