Foto

Fotografering i dimman

Nikon D610 | Sigma 50mm f/1.4

Dimman svepte in över Malmö och när jag körde var det verkligen inte så mycket dimma men när jag kom ut till brofästet så såg man inte mycket, men jag var inställd på att försöka få lite snygga foton och dessa 3 ovan fick jag fram, självklart lite nya selfies .. vad annars? 😉

Det är rätt kyligt väder ute, så det blev inte en lång stund jag fotograferade, men ni anar inte vilken känsla det är att äntligen stå och fotografera igen. Jag tappade bort intresset och lusten till att fotografera för drygt 1 år sedan, men nu jävlar ska jag komma i gång igen.

Egentid när det är som bäst – jag och Mr Nikon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Margareta 4 februari, 2017 at 12:11

  Så vackert! De där jättedimmiga dagarna är en av de saker jag har saknat sen jag flyttade från Skåne!

 • Reply Mirre - Sweetwords 4 februari, 2017 at 22:51

  Så fina bilder

  • Reply tommytott 5 februari, 2017 at 12:38

   Tack så mycket!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.