Livsstil

Sundaychill

Det är verkligen söndagschill här hemma. Kamphundarna myser i soffan, jag har kört i gång en maskin med tvätt och tänker att jag ska gå i mjukisbyxor hela dagen, plocka och fixa här hemma och bara mysa med kamphundarna. En riktigt söndagsdag.

I går kväll gjorde jag mig klar för att möta upp gamla kollegor från förr och käka middag och umgås. Vissa av dom har jag inte sett på flera år och vi jobbade tillsammans för ca 7 år sedan och det är så jävla kul att vi än i dag har kontakt, synd att visa inte kunde komma, men kvällen var helt galet bra. God mat, många skratt och mycket prat om gamla minnen.  Jag tog det extremt lugnt, lite vin och bubbel drack jag och magen fixade det bra, men när jag smakade på tjejernas drinkar så reagerade magen direkt och värken var tillbaka.

Förkylningen är lite bättre men den hänger kvar ännu. Jag är så trött på dessa jävla virus som löser av varandra, alla är fan sjuka och man hinner inte bli kvitt det ena förs man får något nytt jävla virus. Så jag funderar ärligt på att traska iväg till ica och köpa ingefära och citron och koka sådan sörja som alla tjatar om och dricker shottar av, är det något ni rekommenderar?

Nu fortsätta bråka med kamphundarna, ta tag i hemmet och gå och längta efter sjömannen. Det närmar sig att han kommer hem och jag önskar inget hellre än att det var onsdag i dag så jag får hem honom – i miss you so bad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 5 februari, 2017 at 13:45

  Vilka söta huliganer du har sällskap av när du är sjömanslös! Skönt att du börjat blogga igen, har saknat dig under uppehållet!

  • Reply tommytott 5 februari, 2017 at 15:11

   Tack så jätte mycket! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.