Livsstil

Frånvaro, julkalender och uppdatering


Lördag morgon.

Det har verkligen ekat tyst här inne och det är för att jag inte haft varken tid , lust eller ork att uppdatera. Sjukskrivningen är äntligen över och jag har börjat jobba igen. Jag går hos kiropraktor och blir fattig och får min rygg fixad och nej det beror inte på att jag varit med om en incident via jobbet, utan det beror på att jag har stått och sitter fel. Det finns ju alltid människor som tycks veta bäst om mitt liv och inte alls är sena på att lägga sin näsa i blöt haha! 

Men nu känner jag att skrivsuget är tillbaka och när jag väl får det tillbaka, tror ni inte på fan att jag uppdaterar wordpress och nu ser det helt konstigt ut. Varför ska man ändra på ett vinnande koncept? Vad var det för fel på det enkla tidigare och uppdatera till något som är mer komplicerat och kräver mer letande och klick innan man hittar det man söker? Jag.orkar.inte haha! 

Men för att vara lite positiv så mår jag bra. Jag har de senaste veckorna verkligen fått tid till att reflektera och inse att göra saker som får mig att må bra och sätta mig som nummer 1 är något som behövs och vet ni? Det är en förändring på gång som jag verkligen ser fram emot och faktiskt väntat på så länge. Ibland är det bra att vara envis som jag är och yes, i did it haha! Och ja, jag vet .. har man sagt A så får man säga B, jag hatar själv sånt trams att man ska teasa om något och sen inte säger vad det är. Men bromsa nu in hästarna, ni kommer få veta och det känns så bra. 

Julkalendern på min instagram fortsätter, jag mår helt okej, sjömannen hyschar mig ofta för han tycker jag pratar på in och utandning. Va fan, jag får ju passa på nu när han är hemma, för när han åker på jobb på onsdag vet jag inte när han kommer hem igen .. just nu ser det ut som han kommer hem i Januari igen. Januari? Gumpallalan kommer inte twerka av lycka så ledsen den kommer vara. Kamphunden, hon har det fint förutom att vissa ålderstecken visar sig ibland, bland annat har vi märkt att hennes syn måste ha blivit mycket sämre, speciellt nu när det blir mörkt mycket tidigare. Hon är livrädd när hon är ute på kvällarna. Men är man 10 år så är det inte konstigt, eller konstigt och konstigt, titta bara på mig .. jag har ju oxå börjat få en del ålderstecken och noja .. alla diamanter har ju sina skavanker sägs det och det har ju sin charm haha!

Utöver det så småfiser jag på de lediga dagarna mest hela tiden. Idag är det lördag och en ledig sådan, vi ska tydligen sysselsätta oss med något så fantastiskt tråkigt som att städa och tvätta nya sängkläder och renbädda. Det finns förvisso inget bättre än att lägga sig i en renbäddad säng och detta kanske är ett tecken att sjömannen vill ha lite lördagsmus … hello nakengymnastik haha!  Men nä, nu får jag väl avsluta här, sjömannen är i gång och städar badrummet så jag får väl dra mitt strå till stacken innan jag börjar gala i falsett att vi måste köra och hämta ett paket som ligger och väntar på mig innan butiken stänger, för den jäveln stänger ju redan kl 14. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.