Homosexualitet, Livsstil

Skönhetssömn, galen präst och lycka

DSC_1116

Godmorgon mina gullefjun. Hur har påsken varit ? Jag har jobbat röven av mig, är trött som fasiken och är nu vaken från min skönhetssömn. Kamphundarna har fått sig en rejäl promenad, huvudet håller på explodera på mig och Gizmo skäller som fan. Han söker uppmärksamhet. Sista natten och jag har ett sånt där fånigt leende, känner en enorm lycka då sambon äntligen kommer hem i morgon från 11 dagar till sjön. Fy fan vad det ska skedas. Jag tror huvudvärken försvunner efter i morgon kväll 😉

Konfirmander i Växjö får lära sig att homosexuella är en psykisk oordning. Enligt kyrkoherden är det en sjukdom som han inte vet om det går att bota- och för de värst drabbade går det verkligen inte att bota. Där måste ju jag och sjömannen räknas in. För med denna oordning som han nu så fint kallar det är jag lyckligt lottad att inte kunna botas. Det behövs fler som mig och sjömannen! Jag tror denna kyrkoherden behöver komma ut i det verkliga livet och bli pillad lite där solen aldrig skiner – It would be heaven or hell. Ni kan läsa om spektaklet här!

 

Annars då? Livet rullar på . Jag har ett lyckorus och känner mig på topp, värken är plågsam, men jag försöker mota “ernst-hugo 90+” som bosatt sig i min kropp med fibromyalgi. Har nog hittat ett sett att leva och att inte låta det ta över, trots att jag nästan varje dag tycker det är plågsamt att ta mig ur sängen, handlederna vill jag hugga av och att magen är i obalans och gumpen kan agera stoppljus till Malmö stad, stundtals. Jag ska bara hitta tillbaka till att få in träningen som en del av vardagen. Sista natten att jobba, sjömannen kommer hem i morgon och vi har nästan 14 dagars ledighet tillsammans, massor med nakengymnastik, packning och så den där flytten som ska tas tag i.  Jag har även lite roligheter på gång.. Ibland lönar det sig att vara ihärdig och ta hand om sitt skötebarn, bloggen, fotograferandet och skrivandet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 7 april, 2015 at 16:32

  Ja du Tommy mycket att stå i o samtidigt planera för husvagnen.

  • Reply tommytott 7 april, 2015 at 16:46

   Jaa.. nu längtar jag verkligen tills vi är på plats i vagnen! 🙂 Massa vinkvällar! 😀

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 7 april, 2015 at 18:49

  Skäms att prästafan verkar i Växjö, där jag bor och såklart att han verkar överhuvudtaget. Idiotpräst !

  Snygg design förresten. 😉

  • Reply tommytott 8 april, 2015 at 00:41

   Tack så mycket Thommy!
   Hur känns det nu med vagnen och campinglivet?

 • Reply Dan 7 april, 2015 at 21:23

  För helvete; jag vill inte bli botad från min läggning. Jag vill vara gay också i nästa liv.

  Å du Gud, om det stämmer att du har skapat mig så håll fast i konceptet…

  • Reply tommytott 8 april, 2015 at 00:41

   Instämmer!

 • Reply Skaunetösen 7 april, 2015 at 22:11

  Nu är texten PERFEKT….Tack.
  Ha det bra. Hoppas vi ses i Trelleborg nån gång.
  Hälsningar Skaune

  • Reply tommytott 8 april, 2015 at 00:40

   Nöjda läsare, nöjd Totten 🙂

   Ha en bra onsdag! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.