Livsstil

Fredag, kåta kamphundar och byggarbetare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hörde ni ett vrål tidigt på morgonen på Malmös gator innan kl 7 så var det bara jag som la av mitt fredagsvrål, kamphundarna har fan inte vett att sova så det var bara att kliva upp, ge dom mat och rasta dom och sen hade jag hoppats på att jag skulle kunna somna om en stund när vi kommit in.  Men det kunde man ju bara glömma, för framför mig i trappen upp så var det en byggare som skulle in i lägenheten bredvid och fortsätta renoveringen  och i ett hus bakom snyggar dom till fasaden och lever ett jävla liv. Ja ni kan ju tänka er hur fan det låter här hemma…. men nu är det tyst!

I dag skulle jag ha jobbat kväll, men har bytt pass med mig själv för att saker ska fixas. Så jag är ledig i dag vilket är otroligt skönt och så får jag en extra dags ledighet när sjömannen är hemma.  Här hemma har vi 2 kåta löptikar som springer runt som galningar och slickar varandra och juckar på varandra. Översexuella hem, det är inte bara jag och sjömannen som är översexuella, utan även kamphundarna!

I dag kanske vi försöker få in ett besök hos Majascottage i Vellinge oxå. Dom har tydligen vårmarknad så hade varit kul att kolla in det och även göra ett första besök där. The time will tell.

Nej , tid att ta tag i lite samtal.
Happy friday!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.