Livsstil

Kaffe, fredagkväll på jobbet och snöhelvetet försvinner

Kvällspass på jobbet.

Det är fredag för satan. Jag skulle egentligen sluta jobbet vid 16 i dag men jag har bytt till kvällspass på akutmottagningen både i dag och i morgon. I morgon jobbar jag kvällspass på akutmottagningen istället för mitt kvällspass i onsdags, det är sista helgen innan sjömannan kommer hem och jag har just nu sån brutal längtan efter honom, så trött på vara hemma själv så jag tog på mig att jobba i stället för då går helgen så mycket snabbare.  Jag har ändå inget annat planerat så det känns superbra!

Jag är så trött på kamphundarna. Det är löptider och det ska härjas dag som natt och promenaderna är vidriga för man ska ju stanna var och varannan meter för det är ju någon ny doft eller ännu en kissfläck som är ny som det ska doftas och slickas på. Det tar hundra år och i dag körde jag i gång kaffe kokaren innan vi gick ut och jag tappade det på promenaden och vrålade att dom är psykiskt störda och jag ska sälja dom på en jävla kulturell matmarknad om kaffet är kallt när vi kommer in ..  för det finns någon någon som skulle vilja ha ett lår eller 2 av en seg gammal Chihuahua och lite fylligare lår till julborden av en semifluffig trotsig kärring!

För övrigt börjar det kännas som min förkylning börjar ge med sig. I dag är första dagen sen i lördags det ändå känns som att jag börjar återgå till mitt normalt sjuka habitualtilstånd.  Dessutom så när vi kom ut så har mer eller mindre all snö äntligen försvunnit och det blev ett litet tjolahoppsan steg av glädje bara för att snön är borta haha. Jag hatar verkligen snö, visst det blir ljusare, men det är inget för mig.

Så ja ,livet rullar på, det är fullt ös hos bögarnabus med en galen fars, en sjöman som är lycklig till sjöss som slipper kaoset hemma och så 2 överkåta tikar som har tappat allt förstånd som dom aldrig någonsin haft. Kaffet smakar ljuvligt och musiken strålar ur datorn.

 

Det blir en bra fredag  haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.