Camping livet

Fredag, skitgöra och Palmfestivalen

DSC_5648

 

Godförmiddag fina. Fredag och vi vaknar upp till ett soligt Trelleborg, det börjar röra på sig lite här på campingen och vi har gjort det tråkigaste av allt. Klippa gräs och trimma kanter. Jag har sprungit som en galning här med trimmern, getingarna är fan inte kloka. Jag har vrålat och försökt ha en fight med dom med trimmern, ja ni kan ju tänka er hur det ser ut. Hur fan kan man tycka detta är kul ?! Thanks god att vi har lägenheten i Malmö och inte ett hus med en stor jävla tomt haha!

Men nu är klippningen av tomten här vid vagnen snart klar och vi kan njuta av varandra. Sjömannen kom just inspringandes som en galning även han, inte för en geting utan mer för att det tydligen ska vara en båt i närheten så han ska springa ner till bryggan och kolla in den.. <– arbetsskadad man! 

Ikväll får vi se vad som sker. Kanske blir det lite grillat, jag ska verkligen fylla på rosé depåerna och så blir det nog en runda in på Palmfestivalen som hålls i helgen här i Trelleborg. Vi får helt enkelt se vart dagen och kvällen slutar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 28 augusti, 2015 at 17:05

    Då vet du ju hur du ska få honom att motionera, du kan bara skrika “En båt, en båt!”. Sen får han komma på vad han ska skrika för att få dig att löpa gatlopp!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.