Camping livet

Tillbaka till vårt andra hem

image

 

Hej fina. Hur har ni det ? Vi ligger just nu inne i husvagnen och tittar på Tina på besök och lyssnar på smattret av regnet på husvagnstaket. Tänk er, säsongen är snart över och vi kommer börja köra hem massa saker från husvagnen och tömma nu när sjömannen är hemma. Nästa helg ska vi packa ner tält och det är tid att tacka för oss, men tills dess så ska vi njuta.

Vi körde ner i eftermiddags efter att jag varit på intervju. En intervju som i kroppen kändes så fruktansvärt bra. Gick med ett leende där i från. Fantastiskt roligt.  Sen styrde vi bilarna mot Trelleborg och Dalabadetscamping, vårt under sommarens andra hem.  Tanken var att jag tänkte tända lite ljus och kasta upp inlägg, jag har ju ett event jag var på i veckan som jag vill skriva om och det ska jag försöka göra under morgondagen. Men jag orkade inte öppna datorn, länge sen vi träffade vännerna här på campingen så det blev ett besök hos älskade Anki och Lars-Olle, 2 cider och nu är jag trött som att någon slagit mig med något hårt i huvudet.

I helgen blir det bara njuta av ledigheten och ett och annat besök på Palmfestivalen lär det nog bli.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.