Camping livet

Frukost i förtältet

Frukosten i förtältet är förtären. Och sjömannen har deklarerat att i dag ska vi minsann tvätta fram, bak och sidan av husvagnen. Herregud , jag tror jag hänger mig själv vad tråkigt. Solen börjar så smått titta fram men jag har inget hopp om att den ska vara framme speciellt mycket och inte heller speciellt värmande. Positiva klubben i dag!

I går kväll när vi låg och kollade tv så snackade sjömannen på både in och utandning och en annan hade ingen chans i världen att komma till tals. Han deklarerade även där att den som vaknade först i dag skulle fixa kaffet. Självklart vaknar jag redan vid 05 men det talade jag självklart inte om för honom, utan jag somnade ju om och vaknade tidigare än honom. Pillade på mobilen och låg med ett vakande öga så att han inte skulle de att jag var vaken, för hade han rört sig hade jag varit tvungen att somna om. direkt.  Vid 9 vaknar vi och sjömannen kör i gång med att han minsann vet att jag var vaken tidigare. ANDAS och godmorgon sjömannen.

Jag fixade kaffe, rastade kamphunden och han köpte frukostbullar i butiken. Fantastiskt gott och här sitter vi nu och bara slappar. Kaffet smakar bra, sjömannen är lika hunkig som vanligt dock lite tystare ( han laddar nu upp med syre och lyft i lungorna så han snart kan köra i gång igen haha ) och Chanel har tramsat lite med maten. Grannen här på campingen talade om för sjömannen att det är någon som varit in i ännu ett tält här på campingen. För någon helg sedan var det någon som smög sig in hos 4:a personer på natten, men inte att använda dörren till tältet , utan skära sönder fönster och ta sig in den vägen. Hur det gick till inatt har vi inte fått till oss ännu, men det kommer väl snart med djungeltelegrafen som brukar eka här på campingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.