Livsstil

Fredag, snorig näsa och soffhäng

DSC_5983

Hej fina. Här står jag och hänger över lökarna och har en sådan härlig fredags feeling, just gjort en latte och känner bara – I dag är det en sådan dag där jag bara ska spendera i soffan  med kamphundarna, kamphundarna och jag!

I går kväll la jag mig i med feber känning, huvudvärk och näsan lekte vattenfall. Seriöst, hur fasiken kunde allt snor hamna i denna kranen ?! Och när fan hände det? Jaja. 2 alvedon och sen sov jag gott resten av natten och vaknar upp, ingen feber, ingen huvudvärk och en näsa som inte var riktigt lika snorig som när jag somnade. Men stunder under dagen har det varit flashbacks till barndomen och en 11 har varit obehagligt nära. Men bara nära!

Åh dessutom är jag så glad, haft mailkonversation i dag om en rolig sak. Åh jag vill berätta det, men jag kan inte göra det ännu. Jag får helt enkelt hålla på det för mig själv och hoppas att inte röven spricker på mig haha!

Så ikväll blir det kanske ett glas rosé, det botar det mesta och så funderar jag på i fall jag ska klara att stå emot – jag har haft en extremt begär efter sour crème and onion chips. Eller så fixar jag lite ostchips i ugnen till kvällens idol och dippar i något gottit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 9 oktober, 2015 at 18:29

  Haha, står och hänger över lökarna, där fick man ju sina associationer som jag inte fick att gå ihop med dig riktigt! Snorigt är det här också, jag var så stöddig för några dar sen för att när alla andra på jobbet snorar och hostar så är jag frisk, men där fick jag! Jaja, vi får väl krya på oss både du och jag…

  • Reply tommytott 9 oktober, 2015 at 19:45

   Haha .. 😀

   Vafan, kan ingen annan ta våra snoriga näsor ?!
   Krya på sig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.