Livsstil

Snus på nätet

Snusbolaget

Snus. Mitt dagliga måste och utan det och latten så klättrar jag på väggarna.  Det här med snus och vilken snussort man ska välja eller väljer att snusa är rena rama djungeln. Det är inte alla butiker som har allt och speciellt inte bra priser heller, vilket jag som snuskonsument tycker är oerhört viktigt, både kvalitet och priset och bemötande.

Här ovan ser ni olika snussorter,  XR är min stora favorit och mustang är en ny sort som jag har testat ett par gånger och som ligger bra i pris.

På nätet finns det en djungel med tobaksgrossister, och en som jag valt att handla via några gånger är snusbolaget. Trevligt bemötande, billigt och snabb leverans. Något som dom även har är att du kan göra din egen snus, och jag har sett detta tidigare på en butik här i Malmö men varit osäker på om det verkligen blir bra att göra sin egen portionsnus? Jag kanske skulle sluta vara safe och beställa någon white portion från snusbolaget och göra själv?  Så snusbolaget är ett tips från herr Totten!

Har du själv något beroende? Snus eller ciggaretter ?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Snus Glenn 8 november, 2017 at 12:49

  Snus är bland det bästa som finns. Gillar också att handla på nätet och man behöver inte vara orolig att snuset ska vara torrt.

  • Reply tommytott 9 november, 2017 at 10:05

   Så sant så!
   Kollade in er sida, intressant , synd ni inte har portion, för det hade varit intressant att testa!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.