Livsstil

11 timmars , långpromenad och lördag

DSC_5986

Godförmiddag fina! Pigga och vakna? Själv har jag sovit 11 timmar i natt, min kropp behövde det. Den där förkylningen är lite bättre, men knappt man vågar skriva det och lederna är stela men kroppen är utvilad även fast jag känner mig galet trött.

Jag började morgonen med en drygt 40 minuters lång morgonpromenad med kamphundarna för att få i gång blodcirkulationen i min kropp och att försöka väcka de trötta och smått ömmande lederna. Det gick sådär, för det börjar bli riktigt kallt ute på mornarna nu. Kamphundarna bör snart få på sig varsin värmande tröja så dom inte fryser, fy för den lede vad dom skakar och fryser på mornarna.

Annars lördag och solen skiner. Jag har blockerat folk från bloggens Facebook sida. Tror folk seriöst att jag har lust att ha dom kommenterandes med otrevliga saker ? Jag jobbar inom psykiatrin och behöver inte känna att jag är på arbetet även privat 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.