Stuglivet

När hjärtat brister

När hjärtat brister.

Jag ber om ursäkt för att det ekat tomt här. Men i tisdags så brast mitt hjärta, tårarna sprutade och jag var så jävla rädd. Det var länge sen jag bara kände den rädslan som jag kände i tisdags. Efter förra inlägget så fixade jag hemma och helt plötsligt så skrämmer kamphunden livet ur mig och börjar krampa och det är den värsta krampen jag har sett i mitt liv på en hund. Hon krampar, jag försöker få kontakt med henne och så krampar hon till extra mycket och flyger av soffan. Tårarna sprutar, jag försöker få kontakt med sjömannen, pratar med veterinär och sen sjömannen. Kamphunden slutar krampa och är helt slut.   Veterinären bad oss avvakta eftersom krampen slutade av sig själv och hon inte krampat mer, men jag har gått med sån jävla oro och varit helt jävla slut i kroppen.

Ingen mer kramp sen i tisdags och eftermiddag körde vi ut till stugan då jag är ledig i morgon.  Kamphunden visar sitt rätta jag och blev helt galen och jag skickar en video till sjömannen : Jag tror hon hatar lägenheten ? Det var så skönt att se att hon blev så glad igen och jag förstår henne med lägenheten, eftersom det kommer in sop-stank i lägenheten, så nu känns det skönt att vi ska spendera ett dygn här i stugan. Vi får se, kanske jag får feeling och stannar till lördag morgon eftersom jag inte börjar först 12.15 på lördag.

Så med ovanstående så förstår ni nog varför jag varit lite off här i sociala medier. Men känner nu mig lugnare och känner suget för att uppdatera.  De första jobbdagarna efter semestern har varit bra, mycket skratt och mycket rå kärlek. Nu blir det slappar kväll här i stugan, kolla till växterna och bara mysa med kamphunden. Nu blir det middag, jag måste käka upp kycklingfärsen jag stekta här om dagen och ikväll tänker jag att jag ska försöka hålla mig uppe lite längre och faktiskt försöka njuta av en ledig kväll .. Vi får helt enkelt se hur det fungerar, eller om pensionärs-totten känner vid 20-21 att det är tid att lägga sig haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.