Camping livet

Friyay

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar!  Fredag och vi är uppe och har fått i oss frukost och dricker kaffe och funderar lite på vad dagen har att erbjuda. Jag har fått sms nu på morgonen om allt är okej med mig, då det var en man i 20 års åldern som tydligen blivit knivskuren här vid camping i går kväll och det är inget vi märkt av och vi har inte märkt av att det tydligen varit avspärrat på campingen och poliser här fram till vid 05 på morgonen .. Vi sov så gott så. Och jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte ? En man i 20 års åldern och jag fyller 30 om 7 dagar .. Ung, snygg och välbehållen får jag väl anse mig som då? 😉

Igår kväll krängde vi tacos med Anki och Lars-Olle som om det inte fanns en morgondag och sen satt jag, sjömannen och Anki och spelade yatzy fram till strax efter 21.  2 kvällar i rad har vi spelat yatzy.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt kaffe, läsa lite bloggar och kanske beta av alla youtube uppdateringar favoriterna har gjort innan jag tar med mig sjömannen och går och diskar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.