Camping livet

Ledighet, öl för män och konstig stämning på apoteket

Ni anar inte hur trött denna herre var i dag på morgonen när klockhelvetet ringde. Dessutom är det ju såhär att kommer man i fel tidpunkt vid hamnen i Trelleborg så blir det köbildning för att båtjävlarna har hunnit släppa av alla enorma lastbilar som sniglar sig fram. Så jag kom tidigt till jobbet och vi socialisera med fantastiska kollegor en stund innan jag skickade hem dom. Men nu stundar en helg med ledighet och solen skiner och värmer så fantastiskt gött och så gott som alla på campingen har ett leende, hade dom inte haft öron hade leendet fan gått runt. Underbart. 

Sjömannen talade om att han gav bort våran parabol och i utbyte blev vi bort bjudna på kantarell mackor någon dag. Fantastiskt gott och trevligt ska det bli. Det här med campinglivet är fantastiskt, man träffar så många nya människor som dessutom blir underbara vänner.  Så när jag kom till vagnen så visade sjömannen vilka de var vi ska käka kantarellmackor hos. Vi hälsade glatt och sjömannen talade om att jag är en vindrickare. Inte Jan, han är mer än öl människa och frågade om jag drack bara vin eller om jag även drack öl.  Där svarade jag ja och han gick in i husvagnen och kom ut med en stoor öl jävel – Här får du en öl för män.
– 
Åh helvete var mitt svar och självklart ett tack. Men jag hade helst lust att säga, tack .. men jag ställer mig i kön för kvinnorna i stället.
Jag dricker ju inte öl så ofta och när jag väl gör det får det gärna vara en 33cl och mindre procent. haha! Den här blir jag ju för fan både mätt och full på?!

11150853_959778854067426_4354045351666956829_n

Min mage har varit kaos ett par dagar och i dag blev det ju inte ett dugg bättre av att jag syndade av kollegans nybakade havrekakor. Dom var fyllda med laktos , men jag tänkte att va fan .. ibland får man låta satan komma på besök. Min gump blev inte så jätte glad av det där kan jag tala om, men dom var goda haha!

På dass här på campingen smsár jag sjömannen att vi måste åka på apoteket och köpa bajspilla för jag fixar inte detta. Sagt och gjort, iväg till apoteket och innan jag kliver ur bilen frågar jag i fall det är något mer .. jag får tillsvar, jag vet inte, kanske .. köp det du tycker vi behöver. Hopp, det är ju bara ta tjuren vid hornen oavsett hur märkligt det än kommer bli.
Jag letar upp de magiska tabletterna dimor ( ett måste hos en person med känslig mage ) och så vidare till den intimare hyllan. Glidmedel. En kvinna frågar i fall jag behövde hjälp eller om jag hittade det jag behövde. Jag hade allt.

Hon tittade på varorna och på mig och log. Jag log tillbaka, betalade glatt och försökte verka oberörd av glidmedel och bajspiller. Jag kan ju inte vara den första som handlar bajspiller och glid i fall sexdjävulen tränger sig på?!  Önskar en trevlig helg och då kommer det stora leendet och hon tittar på påsen  – Detsamma får jag ju önska dig med ett fnitter. 


Dimor, rosé och glidmedel – Helgen är räddad!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply fiffi 15 maj, 2015 at 17:39

  Jag fick mig ett gott skratt.
  Ni får ha en trevlig helg. *ler*
  nej, jag garvar.
  Vilken skit humor.
  kram <3

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.