Camping livet

En ny dag , photoshop och värkhelvete

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag förstår inte varför jag sover så mycket bättre här i husvagnen än vad jag gör hemma i lägenheten, men jag somnade gott efter lite för mycket vin i går, men det var riktigt trevligt.  I dag vaknar jag upp med värk från helvetet, sjömannen trimmar och klipper gräset och solen den skiner.

Sjömannen får hämta värktabletter samt magmedicin för att magen inte ska bli helt fucked up av medicinen jag tar.  Jag förstår inte varför jag ska ha så jävla ont i dag, men det ger väl sig under dagen. Vi dricker kaffe, har just fått i oss frukosten som näsan är en lunch och sjömannen pratar om att ta en promenad. Hjärnan vill, hjärtat vill men lederna vill inte men jag får väl försöka följa hjärtat och jag vet oxå att det blir inte bättre av att skippa promenaden. Så vi får se.

I eftermiddag ska vi åka och handla med Anki. Vi ska nämligen ha våran efterlängtade tacoafton. Sjömannen och Olle är tradiga och vill inte ha tacoköttfärs utan bara vanligt stekt köttfärs utan tacokrydda. Men å andra sidan blir det ju mer till mig och Anki. Och jag är inget fan av att man sitter och slabbar med händerna i maten, men denna rätten ska man använda händerna och det ska helst rinna efter fingrarna på en .. Då är det som godast haha!

Och i går fixade jag photoshop och lightroom. Aldrig arbetat i lightroom tidigare, så jag får nog försöka ta mig en titt i det programmet någon dag och i dag måste jag försöka få iväg mailet med gästblogginlägget samt påbörja skriva min krönika som ska in i början på augusti. Men åh jag måste fan ta mig i kragen och försöka ordna skrivprogram till min mac. Det blir så enklare att arbetes då, det skrivprogrammet som ligger i är ingen höjdare.

Ingen rast och ingen ro, men bögarnabus har det gött på campingen och njuter av att solen som visar sig i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 7 juli, 2016 at 12:38

    Här hemma löser vi tacoproblemet med att ha kryddor i halva satsen! Alla blir nöjda o belåtna!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.