Ett hälsosammare jag

4.7 km promenad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är våran pw avklarad. Vi gick stranden bort till hamnen här i Trelleborg och det känns i vaderna. Jag tog med kameran för att få lite fina bilder till blogg och övriga sociala medier. Det känns i vaderna att man gått i sanden en längre sträcka men det är bara skönt. Vid ett ställe på stranden stank det så mycket tång och så illa att jag kräktes. Sjömannen bara skrattade.

En skön promenad och nu är vi tillbaka vid vagnen, uppdaterar våra sociala medier och bara slappar. Kanske skulle jag dra med mig sjömannen och ta tag i den där disken som jag tidigare pratade om, men det är ju så förbaskat tradigt att diska.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 8 juli, 2016 at 12:14

    Hej o hå vad ni e hurtiga. En annan e lite sliten men nu har jag iallafall fixat min stora hög med glas, bestick o allt annat.😘Ha de

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.