Livsstil

Friyay

Friyay, yas mama, werk.  I går somnade jag innan kl 22 och när jag vaknade i dag på morgonen har jag sms från sjömannen att han var tillbaka på hotellet efter en krogrunda med kollegor. Jag bara älskar att vakna upp av sms från sjömannen. Trött som fan låg jag och drog mig i sängen en lite extra stund innan jag klev upp, morgonrutin på dass, körde i gång en maskin med tvätt , utfodrade kamphundarna och gick ut med dom.

I dag har jag min första lediga dag efter 5 arbetsdagar, så i dag kommer dagen bestå av att städa, tvätta, mysa med kamphundarna, ringa viktiga samtal till både telia och kommunal och sen lär jag väl gå med mobilen i handen hela jävla dagen, kolla så jag inte missat något samtal för i dag kan det komma ett samtal med antingen ett positivt eller negativt besked. Jag får helt enkelt bara vänta på samtalet, det känns bra men jag det återstår att se i fall jag gjorde tillräckligt bra i från mig.

Nu en latte och bara små fisa och njuta av min lediga dag! Sjömannen sa föresten att han inte kommer hem i dag utan först nästa fredag. Jag har en känsla av att han kan dyka upp hemma i dag ändå, vilket jag hoppas på, så ni kan ju bara gissa hur jävla pirrig jag är i magen gällande samtalet och i fall sjömannen kommer hem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.