Livsstil

Roadtrip, skambud och Black oudh

Black oudh.

Så är vi hemma igen, det blev ändrade planer i dag och det blev inget Ikea för att inhandla nya lakan, vilket vi egentligen borde ha gjort. I stället hämtade vi upp Annica och så åkte vi på roadtrip till Ängelholm för att kolla på bil och kolla in Ormar & sånt. Bilen var helt fantastiskt, men bilhandlaren var inte lika fantastisk, utan mer oförskämd och la ett skambud på våran bil. När sjömannen förklarar att man inte förlorar så mycket på 2 år på en bil som han sa var så välhållen och att dom när affären är klar skulle lägga ut den för 150-160 tusen kronor svarar han – Men det är så det går till i bilvärlden. Skit på dig gubbe och må din bil inte starta denna fredag, att katten om du har en sån råkat välta ut din dyra konjak haha!

Men vi hängde inte läpp för det utan tänkte att han kunde behålla sin alldeles för fina bil själv och så körde vi till ormar och sånt. Där var de flesta djuren under packning i förvaringslådor då dom var påväg att köra mot mässan i Stockholm som är under morgondagen, men det var inga reptiler som föll oss i smaken. In i bilen och sen iväg och leta upp en restaurang som tyvärr serverade rätt smaklös mat – Fredag fortsatte alltså i speciell anda haha!

Nu är vi hemma igen och kamphunden fiser så fruktansvärt illa så sjömannen har gått ut med henne. Jag har ställt upp sjömannens födelsedagspresent i sovrummet, nu kommer det verkligen dofta man där inne. Rituals har verkligen lyckats med dessa doftpinnar. Älskar doften.  Det är fredag eftermiddag och vi har inga planer alls, vi handlade en jävla massa godis i Ängelholm, så vi lär väl ligga i soffan, kolla på Idol och trycka in godis så vi håller kroppen i en form haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.