Livsstil

Att snubbla på mållinjen

Samtal till telia är avklarat och samtal med kommunal är avklarat så nu är jag överflyttad till rätt sektion inom kommunal. Och det där samtalet jag väntade fick jag och ett sms om att sjömannen inte kommer hem ikväll fick jag oxå. Samtalet gick som jag trodde och det gick inte vägen, men hoppet fanns ju där, men det var inte min tur denna gången.

Jag tänker inte deppa för det utan fortsätta hålla huvudet högt, springa runt med mitt mentalt störda leende och fortsätta vara den fantastisk människa som jag är. Jag ger inte upp, fortsätter sprida min kunskap, glädje och fortsätter kämpa mot nya mål. Men visst fasiken suger det att man laddar till tusen och sen snubblar man på mål linjen .. Den där jävla stenen på mållinjen är där alldeles för ofta haha!

Ja vell det är fredag och jag har bockat av de mesta på min to do list, jag ska vika tvätten och hänga upp det som är i maskinen och köra i gång en maskin till. En vals med dammsugaren och en quickstep med moppen ska det bli och sen ska jag nog fan lägga en cava på kylning och ta mig ett glas ikväll, trots att jag jobbar helgen så är jag värd att skåla med mig själv i ett glas bubbel för att jag är den jag är och se frammåt!  Ett glas bubbel, skön musik och göra helikoptern för att det är fredag och ledig dag .. Alltid retar det någon 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.