Stuglivet

Härlig morgon

Härlig morgon.

Tisdag och gissa vem som kunde sova längre i dag och därmed fick sovmorgon och inte vaknade vid 5-6 tiden? Herregud, något har hänt sista semesterveckan eller så är det bara för idag. Men jag klev upp med mitt mentalt störda leende, öppnade dörren och kände den behagliga temperaturen och ropade till Chanel att hon skulle kissa och kollade till pumpen till poolen ,den läcker från 2 ställen. Det mentalt störda leendet försvann, jag vrålade på sjömannen och vi spände på ett ställe och läckan var fixad.  Leendet kom tillbaka.

Kaffet är fixat och första koppen njöts ute i trädgården och beundrade våran gigantiska vindruvsplanta som vi hoppas att alla vindruvor som det är på ska smaka ljuvligt när dom är mogna. Annars så har jag kollat runt på sociala medier lite och är inne på min 3:e kopp kaffe, musiken den ljuder från datorn och kamphunden ligger här bredvid mig. Hon har den senaste veckan visat upp ett mående som hon inte brukar göra, vi hoppas att det är pga värmen och inget annat.  Gamla tanten!

I dag har vi inget planerat, bara slappa. Jag måste till stan en runda eftersom vi väntar paket. Jag fick just ett sms om att paketet inte gick att dela ut, men när jag läste vad som stod så är det en helt annan webshop än vad vi beställde i från, så jag börjar fundera på vad fan är det som har kommit nu ? Vad är beställt och av vem? Eller kan det vara så att där jag beställde i från är sammankopplad med flera ställen? Jag blev lite nojig nu i alla fall.

Så nu ska jag vråla på sjömannen så han skiter klar, vi måste göra oss klara och köra till stan och kolla upp detta.. pronto!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.