Livsstil

Friyay, bråk med kamphundarna och med moroten i högsta hugg

DSC_7107

Fredag och både jag och sjömannen har sovit kasst i natt. Och när vi vaknar regnar det som satan, jahopp, ännu en morgon med bråk med kamphundarna. Det slutade med att jag och Gizmo var ute och gick, eller gick och gick. Jag kallade honom massa fula ord tills jag gick över till med ljuvlig stämma att försöka få in i huvudet på honom att han måste kissa .. även fast det regnar. 45 jävla minuter, han vägrade kissa och vi båda var inte torra någonstans.

Väl inne kröp vi ner under täcket igen, jag fortsatte svära på hundarna och skälla på sjömannen för att hundarna är så jävla tröga haha! Nu dricker vi asastarkt kaffe så vi vaknar till liv ordentligt.

I dag ska vi inhandla vin och dessutom han denna tjockisen inte slå upp ögonen först jag vrålade rakt ut : Vad ska vi äta i dag? haha, seriöst?! Jag har fan en ätstörning. Det ska ätas konstant.  Vi ska till en ny affär vi inte varit på tidigare, en runda till svedala för att hämta ut min vinst på Nilssons möbler.

Ja morgonens nästa ståhej var när jag bad sjömannen att hjälpa mig att fotografera till bloggen, och i vanlig ordning kräver jag att han är seriös och gör mig snygg, han misslyckades och gapade att han inte hade tid, ja ni ser ju nedan hur fruktansvärt upptagen han är 😉

DSC_7102

Inställningarna var helt galna .. Men ser ni, jag har en man med en påsättningsbar bubblebut. Därför jag valde honom  .. Lite avundsjuk faktiskt!  // Plankan totten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.