Livsstil

Jobb, maten är klar och fotograferingsjobb

11828783_1005053102873334_4898652726839946768_n

 

Måndag och en kväll på jobbet börjar jag denna vecka med. Det är mycket jobb denna vecka så jag får helt enkelt se hur uppdateringen här inne kommer bli. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag har världens bästa sjöman. När jag kom hem från jobb vid 19.20 så var maten just klar … det doftade ljuvligt och pepparbiff, nypotatis, stekt lök och svamp och beasås satt fint i kistan. Min man vet hur han ska göra mig extra glad.

Sen har det blivit promenad med kamphundarna och man, hämtat grejor i bilen som kommer från husvagnen som vi börjat tömma och så blev det genomgång av porträttfoton som ska leveras till kund i morgon och så har jag just bekräftat och bokat in en ny porträttfotografering. Fantastiska måndag, tänk om varje måndag kunde börja så här bra.

Och självklart bjuder jag här ovan på en fantastisk suddig bild från mobilen. Gah. Jag vill ha ett nytt objektiv, gärna vidvinkel med lågt bländartal och det ska vara grymt. Tips?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.