Livsstil

Bakis, snö helvete och en återställare

image

I går hängde vi hos underbara Tobbe och Evelina i Höllviken, spelade spel och drack vin och pratade massa skit. Jag tog med mig en flaska rosé och senare på kvällen blev det grogg. Och seriöst, jag vet hur det slutar, jag kan inte dricka grogg och sprit längre, jag blir apfull  .. Så jag får helt enkelt hålla mig till vin och cider framöver , för i dag var det inte roligt att vakna upp i soffan och heta Totten.

Vi har kört Malmö runt och handlat och fixat inför kvällens middag. Ikväll blir vi 4:a par här hemma, lite vin ( ja en återställare ), god mat, fantastiskt sällskap och så lite spel. Vi ska nämligen spela bean boozled challenge med alla dessa par haha. Jag ser riktigt mycket fram ett se allas reaktion när dom får smaka på spya, ruttet ägg, hundmat och stinky socks haha!

Ja och i dag är det vinter även i Malmö. Det snöar för fullt ute och denna herre har fortfarande inte fått tummen lös och byta bakdäcken som slits ojämnt. Men det är ju året runt däck, så det är ingen fara men jag måste lägga på ett par bättre däck.

Så nu ska jag fixa frillan  och bara fixa och slappna av här hemma innan gästerna börjar trilla in.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 21 november, 2015 at 19:09

  Snö i Skåne men inte i Stockholm som ligger längre norrut, helt fel ju! Men vi ska nog ta igen det!

  • Reply tommytott 24 november, 2015 at 09:10

   Snön är nu borta .. för stunden. Vågar knappt skriva det, för det vita möget lär ju snart vara tillbaka haha!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.