Camping livet

Chili Penis Pepper

DSC_4455

Den fina lykta är från Majas Cottage som får agera kruka kommer från Butik Råsa!

Lyckan är total. Jag fick ju fröer av min älskade vän Anna som jag hade tänkt plantera här vid vagnen, men efter att sjömannen pratat med Anders som har en fantastisk chili odling så visade det sig att planterar jag dom nu kommer det inte bli några fröer chili-snoppar, utan man ska plantera dessa mycket tidigare.

Så jag har snackat lite med Anders och igår kollade jag även på hans Chili odling. Herrejävlar vad chiliplantor och chili den karln har. Jag ska ner där med kameran någon dag och fotografera odlingen!

Nyss fick jag meddelande på Facebook med frågan om jag var hemma i husvagnen. Anders ville nämligen komma förbi med en sak till mig. Jag tänkte vad har karln nu med sig? Han och dotterns Kajsa hade nämligen varit i Malmö i dag och där fann dom denna Chili Penis Pepper – planta och tänkte direkt på mig , att dom skulle köpa den till mig.

Ni anar inte hur jävla glad jag blev haha, tusen tack. Nu håller vi tummarna att jag lyckas med plantan och att den kommer fram små röda härliga snoppar haha! 😉

Tack ännu en gång Anders & Kajsa! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.