Camping livet

Kärlek på stranden

Kärlek på stranden.

Ikväll blev det grillat, tjockarevben, sallad och bubbel till kvällens middag, fantastiskt gott och oerhört skönt att bara komma ner till vagnen och slappna av. Vi satt ute vid grillen, skålade i bubbel och bara hade det mysigt. Resten av kvällen har har det blivit fortsättning på dagens vlog, vi har ätit choklad , spelat kort och yatzy.

Vi avslutar fredag kväll och börjar helgens ledighet med en promenad på stranden i solnedgången som var helt fantastikt. Självklart är glömde jag att ta med mig mr nikon för att fånga solnedgången med vackra foton. Jag tänkte föreslå för sjömannen att vi skulle vara lite närgångna och snuskiga på stranden, men när jag tänker på det och står och kissar så vrålar han, det kommer folk så vågade jag inte komma med förslaget haha.

Så i stället gick vi tillbaka till husvagnen och gjorde oss klara för natten. Kopplade in kortet i tv´n och ska snart sova. Sjömannen har vrålat att den som vaknar först fixar kaffet. Jag ber till gud att jag får sovmorgon i morgon, kanske är det min tur att ge sjömannen en feting i ryggen och vråla – du har försovit dig haha!  Hoppas ni har en fantastisk fredagskväll, njuter av både gott och äta och sällskapet. Vi hörs imorgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.