Livsstil

Full fart och lycka

dsc_2426

Hej å hå .. ingen rast och ro här inte, dessutom lyckades jag välta en tavla som stod på golvet och det sa bara .. KRASH! Helvetesjävlark*kskit var ett ord som kom då jag lyfter upp tavlan och glaset är helt sönder i tusen bitar och jag inser att det är en tavla som sjömannen fick i födelsedagspresent för ett par år sedan .. Fan, men det är ju bara köpa en ny ram så är det fixat, right?

Nu blåser det verkligen underbara vindar och det går min väg. Jag har varit iväg och fått klartecken på saker här i livet och jag är så enormt glad för beslut som tagits och nu kämpar jag bara vidare för att verkligen nå dit jag vill. Med andra ord är det fullt upp, 2 maskiner med tvätt är upphängt, jag har dammsugit lägenheten, bråkat med kamphundarna och varit på långpromenad med dom. Nu ska jag iväg på möte på jobbet och sen hem och bestämma mig ifall jag ska ha det jag har på mig eller om jag ska byta om när jag ska iväg på nästa grej ..

Andas, andas Totten, i dag skulle jag verkligen behövt ha koffein intravenöst och så en stålmage på det och tur jag har öron, för annars hade fan leendet gått runt!  Nej nu har jag inte tid med detta, vi får se om vi hörs senare eller i morgon, det är ju trots allt tappatvålenonsdag .. wihoo! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.