Livsstil

Sjömannen är hemma, bloggmingel och Emporia

I går slängdes eftermiddagen/kvällen verkligen om.  Det blev visst att jag gick på bloggmingel och jag har inte varit på något bloggrelaterat sedan i våras och det var riktigt kul att träffa alla bloggande vänner som man sällan träffar och även nya. Jay är ju en fantastisk kille som jag träffade första gången. Och bloggminglet var riktigt trevligt och jag älskar att Maria från Galderma alltid är på plats. En fantastisk kvinna som sprider enorm energi och denna gång var det ingen undantag utan jag gick där i från med ännu en ny hudvårdsprudukt från Restylane och det är nämligen Night serum.  Jag älskar dag och nattkrämen från restylane, så denna ska bli kul att testa. Pratade även med Natalia från Guchiakliniken, riktigt trevlig kvinna och ja, det kanske blir ett besök där?

dsc_2443

När jag kom hem låg sjömannen i soffan och sov. Han är äntligen hemma igen efter 16 dagar till sjöss.  Och i dag på morgonen bråkade kamphundarna i sängen,så det var ju bara att kliva upp och ge sig ut med de små liven.

Bara sjömannen är klar på toaletten så ska jag fixa frillan och göra mig klar för att dra till emporia kl 10 när dom öppnar. Vi ska till applestore för att kolla om dom kan kolla på sjömannens klocka då knappen på den inte är som den ska, jag ska inom Zara och så blir det kanske en runda in på Telia butiken och kolla på ny mobiltelefon. Vi får se.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kaffehörnan 22 september, 2016 at 10:50

    Underbar spontan omkastning på dagen. Ha så kul på rundan

  • Reply Mirre 22 september, 2016 at 21:30

    Härligt att mannen är hemma =D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.