Livsstil

Fixa i hemmet, accessoarer för män och sjömannen kommer hem

dsc_2423

Godmorgon godingar. Vid 07 tyckte kamphundarna att jag hade sovit klart och att det var tid för medicin för Prada, dom ville ha mat och komma ut och rasa kissen. Jag var inte lika sugen på att kliva upp, men vad gör man inte för de små liven? Det är ju bara att kliva upp.  Så här sitter jag nu med en helt vanlig kaffe med lite mandelmjölk i då jag fan glömt köpa mjölk, så ingen latte i dag och så har jag bråkat med min kamera för den har en funktion där man kan koppla den till mobilen och ta foton via mobilen, men jag lyckas inte? Någon som har D7100 och vet hur jag gör? Appen är nedladdad men jag kan inte koppla dom.

Ser ni de snygga armbanden? Dom är så fruktansvärt snygga och jag fick hem dom från Stilfabriken förra veckan och jag ser verkligen fram emot att visa upp dom tillsammans med outfits. Jag älskar att det är fler och fler som faktiskt kommer med snygga accessoarer för oss män oxå och att jag börjar använda mer detaljer. Det kommer bli fantastiskt till outfitsfotona till mina sociala medier.

I dag är det den efterlängtade tappa tvålen onsdag. Ringa lite samtal, tvätten är i gång och jag ska dra fram dammsugaren och ta en vals med den. Möte i eftermiddag på jobbet och så vet ni, i dag kommer äntligen min älskade sjöman hem. Fy fan vad jag längtar .. .16 dagar i från varandra är fan länge, så ikväll är jag offline de sociala medierna och så plockar jag den där tvålen som hela tiden envisas med att glida ur händerna på mig 😉

Men nu, en kaffe till och så gå igenom mailen och försöka lösa detta stora problem med spamkommentarer. Jag är fruktansvärt trött på att konstant behöva radera kommentarer med massa chinesiska krumelurer, erbjudanden om de billigaste viagran och kommentarer på engelska om hur dålig bloggen är med länkar till diverse utländska spamsidor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 21 september, 2016 at 09:46

  Underbart att du får hem mannen idag vännen! NJUT! Superfina armband! PUSS

  • Reply tommytott 21 september, 2016 at 10:33

   Jaaaa.. jag längtar så fruktansvärt tills han kommer hem! 😀 Tack vännen! puss

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.