Livsstil

Fullt upp, ny frisör och knip med gumpalallan

En sån där influencer.

Här har det ekat tomt i några dagar nu, jag vet  .. Jag är svinkass och har inte riktigt levt upp till en perfekt influencer, men jag förstår verkligen inte hur man hinner med? Jag får verkligen inte tiden att räcka till och jag vet att jag inte ska jämföra mig med andra som bloggar, för vi lever helt olika liv och dessutom jobbar jag både dagar, kvällar och helger så . Ja jag har inte riktigt hunnit med.

Men i dag har jag varit ledig och det har varit fullt upp hela dagen. Men jag har hunnit med en hel del och därav att det har varit tomt här i bloggen. Jag har varit och klippt mig och fixat till mitt skägg. Bokade en tid i går kväll via nätet och det var hos en ny barberare och jag måste säga, det här med att gå till en ny frisör och barberare ger en ju en lite  jag-skiter-på-mig-känsla och jag har inte fixat skägget på länge då jag trimmat ner det helt här hemma. Men nu jävlar är jag back on track och vet ni vad? Jag har nog aldrig varit så nöjd någonsin. Min tidigare barberare är superduktiga, men denna gjorde verkligen en fade i håret som jag önskade.  Ett minus som samtliga frisörer jag gått till den senaste halvåret är att jag gått ut från samtliga med backslick haha!

Efter det har jag varit och handlat till kylen och sprang på en fin vas och billiga buketter ( jag förstår varför dom var så billiga ) för när jag kom hem och klippte bort plasten så var ju buketten halvdöd, så med sax och lite fantasi blev det som fotot här ovan.  Jag har varit ut med kamphunden, vikt tvätt och även hunnit med en jävla massa samtal,kollat på ny kamera  och pratat med sjömannen i telefon. Åh, det pirrar till i hela kroppen och jag hoppas innerligt att ni alla kniper med gumpalallan nu ikväll så att dom drar på med båten så sjömannen hinner ta sig av och hinner till flygplatsen och hinner med det bokade flyget 20:15. Jag hade blivit så jävla glad. Tänk att få en tappatvålenonsdag, det har ju varit torsdag de senaste månaderna och bara känslan av att skriva tappatvålenonsdag gör ju att jag blir så glad att skinkorna klappar haha!

Japp, ni har helt rätt, jag är så lycklig att sjömannen kommer hem igen. 14 dagar har gått förjävla segt, men nu jävlar kommer han hem. Ja helt glad är jag ju inte, för jag är bara ledig i dag, sen jobbar jag igen torsdag-söndag. Giv mig styrka. Och det var väl det, nu ska jag ställa mig och steka köttfärs och fixa matlådor till torsdag och fredag på jobb, slut med onyttig skitmat eller ingen mat alls, här ska fixas matlådor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.