Livsstil

Friyay

Fredag morgon.

Fredag morgon och klockan är snart 9, kamphunden har varit ute på morgonrundan och sjömannen har hittat av sängen. Jag har gjort mig en liten latte och sitter här och bara är. Jag har kommit av mig lite i bloggandet och känt mig lite låg och oerhört trött de senaste dagarna, glad över att sjömannen kom hem men låg över andra saker men som jag inte kommer gå in på här. Det blir förhoppningsvis bättre.

Men annars rullar livet på, jag har lite svårt att få upp inlägg här som ska vara läsbara och speciellt denna veckan då jag endast haft en dags ledighet denna veckan och jobbar hela helgen och har fullt upp. Dessutom känner jag en liten inre stress med husvagnen att vi ska hinna rensa, städa och plocka ner tält och fixa där när tältet är torrt och det är ju inte lätt att veta när himlen öppnar sig och regnet kommer. Tältet måste vara torrt annars blir det som alla vet mögel och tältet får kasseras. Även detta löser sig. September månad, ja den är fullproppad.

Så ett litet livstecken från mig har ni i alla fall. Snart är jag den vanliga Totten och förhoppningsvis även lite piggare så jag sprutar ur mig inlägg som fasiken. Det som stör mig enormt är att jag inte får till något jävla quiz innan man ska lämna en kommentar, jag får så oerhört mycket spam kommentarer som hamnar i skräpposten. Visst, dom kan ligga där men siffran stiger varje dag och jag är inne och tar bort dom varje gång jag loggar in här i bloggen. Jag har fått för mig att dom tar plats som kan vara bra att ha till annat.

 

Så är du en jävel på wordpress och har lust att hjälpa mig installera en quiz innan man lämnar en kommentar. Jag finns på mailen, bloggens facebooksida eller instadm.  Please, help your local gayguy!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.